نقد و بررسی لوله تراشه کافدار با شیر یک طرفه
لوله تراشه کافدار با شیر یک طرفه داخل نای قرار گرفته با هدف ایجاد و حفظ راه هوایی مطمئن برای بیمار جهت سهولت تبادلات گازی مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین به واسطه لوله تراشه میتوان داروهایی نظیر سالبوتامول، آتروپین، اپینفرین، ایپراتروپیوم بروماید و لیدوکائین استفاده کرد. لوله تراشه معمولا به عنوان وسیلهای جهت اداره کردن راه هوایی بیمار در هنگام بیهوشی عمومی، مراقبتهای ویژه، تهویه مکانیکی و شرایط اورژانسی مورد استفاده و کاربرد قرار میگیرد. قابل ذکر است که سایز این محصول 7.5 است.
انواع لوله ها
لولههای تراشه در علم پزشکی، به ویژه در رشته بیهوشی به دلایل و اهداف مختلفی هم چون تنفس مصنوعی و مکانیکی، پیشگیری از آسپیراسیون ترشحات دهان و حلق به داخل تراشه و… استفاده میشود. تقسیم بندی لولههای تراشه بر اساس قطر داخلی (ID) تقسیم بندی است، که برای انسان در محدوده ۲ الی ۱۰٫۵ میلیمتر است. همچنین علامت گذاری طول این لولهها بر اساس سانتیمتر تعیین گردیده است تا طول لوله وارد شده به حلق از نوک دندان بیمار قابل اندازهگیری باشد. باید بر اساس وزن بیمار تصمیم گیری در مورد انتخاب سایز لوله انجام میشود، به عنوان مثال برای بیماران کودک یا نوزادان نارس از لولههایی با کوچکترین سایز استفاده میشود چرا که وزن آنها کم است و هوای کمتری را به درون سیستم تنفسی خود راه میدهند. لولههای بزرگتر از سایز ۶ میلیمتر معمولا دارای کاف با قابلیت باد شدن هستند.
بسته به نوع جراحی و کارکرد لولههای مورد استفاده انتخاب میشوند مثلا برای اعمال جراحی قفسه سینه از لولههای دابللومن و برای جراحیهایی که احتمال فشار بر روی لوله در حین عمل وجود دارد از لولههای آرمه استفاده میشود. محصول پیش رو سایز 7.5 میلیمتری داشته و دارای یک عدد کاف با قابلیت باد شدن هستند، بدین ترتیب در زمانی که لوله در نای بیمار قرار گرفت، کاف پر از هوا میشود و در نهایت از نشت هوا و ورود خون، ترشحات، محتویات معده و مایعات به راه هوایی بیمار جلوگیری میکند.
ویژگی های لوله تراشه کافدار با شیر یک طرفه
- کمک به مشکل تنفسی بانوان و آقایان
- یک بار مصرف
- سایز 7.5