نقد و بررسی کرم پوست های آسیب دیده رزاکر
طبق مطالعات انجام شده اسیدهای چرب موجود در کرم پوست های آسیب دیده رزاکر به روند بازسازی پوست کمک شایانی کرده، آبرسانی و الاستیسیته پوست را افزایش داده و به جهت وجود مواد موثره در فرمولاسیون این کرم دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدان، ضد قارچی و آنتی باکتریال است که کاملا در روند بهبود زخم تاثیر بسزایی دارند.
از این محصول جهت درمان زخم بستر ، زخمهای دیابتیک و التهابات پوستی، قبل از ایجاد زخم و همچنین زخمهای ناشی از جراحی تجویز و استعمال میشود و موجب کاهش هزینه و طول درمان شده که از مهم ترین مزایای این محصول است.
ویژگی های کرم پوست های آسیب دیده رزاکر
- درمان زخم بستر، انواع اگزما و آسیبهای پوستی
- تسریع روند طبیعی بازسازی بافت
- درمان و ترمیم موثر زخم
- کاهش التهاب و عفونت
- حاوی موم زنبور عسل
- مناسب انواع پوست
ترکیبات کرم پوست های آسیب دیده رزاکر
لانولین الکل، اوره، روغن کالندولا، پی گلیسریل-2 دی پلی هیدروکسی استئارات، موم زنبور عسل، گلیسیرین 99%، کلاژن، سولفات منیزیم، اتیل هگزیل گلیسرین فنوکسی اتانول، زینک استئارات، آب دیونیزه.
چطور مصرف کنیم
ابتدا موضع زخم را با سرم نرمال سالین شستشو داده سپس زخم را با میزان مناسبی از کرم پوست های آسیب دیده رزاکر بپوشانید، در آخر پس از قرار دادن گاز وازلینه بر روی زخم، موضع را پانسمان کنید. پانسمان را بعد از 12 ساعت باز کرده و مراحل ذکر شده را مجددا تکرار کنید. این روند را هر 12 یا 24 ساعت یک بار با توجه به میزان ترشح زخم تا بهبودی کامل ادامه دهید.
در مواردی که پوست نواحی تحت فشار قرمز و متلهب شده اما هنوز زخم ایجاد نشده است پماد را روزانه حداقل یک مرتبه بر روی سطح پوست ماساژ دهید.
لطفا دقت کنید
پماد را در جای خشک و خنک، دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری کنید و از یخ زدگی محافظت نمایید.
خروج ترشحات از محل زخم در حین مراحل درمان نشانه بهبود و تخلیه عفونت بوده و موجب نگرانی نیست.
دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
از تماس پماد با چشم خودداری شود.
موارد منع مصرف
مصرف همزمان سایر ترکیبات موضعی بخصوص کورتیکوستروئیدها
وجود هر گونه سابقه حساسیت پوستی شناخته شده
مصرف در دوران بارداری و شیردهی
مصرف کرم پوست های آسیب دیده رزاکر در دوران بارداری و شیردهی بلامانع است.
عوارض جانبی
هر دارو به موازات اثرات درمانی مطلوب که بر جای میگذارد ممکن است باعث بروز عوارض ناخواسته نیز شود. گرچه همه این عوارض در یک فرد دیده نمی شود، لیکن در صورت بروز هر نوع عارضه با پزشک یا داروساز مشورت نمایید. عارضه احتمالی این دارو بثورات جلدی (جوشهای موضعی) در اطراف ناحیه زخم است.