نقد و بررسی پانسمان هیدروتک بدون چسب هارتمن
پانسمان هیدروتک بدون چسب هارتمن جهت سوختگی های درجه دو و سطحی، زخم های فشاری، زخم پای دیابتی و زخم های عروقی ایده آل است. این پانسمان ایده آل جهت دهنده و گیرنده پیوند پوست به همراه پانسمان نقره می باشد، باعث کاهش خطر خیس خوردگی در تعویض های طولانی مدت است و در زخم های مزمن با ترشح کم تا متوسط به سطح زخم نمی چسبد. سطح داخلی هیدروتک که در تماس با زخم می باشد، با لایه مشبک از هیدروژل پوشیده شده است که حضور آن مانع از خشک شدن بستر زخم می شود.
نکته اساسی درباره این پانسمان، قدرت جذب بالا به همراه توانایی تراوایی انتخابی آن است. بدین ترتیب که در حضور ترشحات زیاد میزان قابل ملاحظه ای از ترشحات را به صورت بخار آب از خود عبور می دهد اما در زخم های کم ترشح مانع از خشک شدن بستر زخم می شود. این فوم پلی اورتان، جهت درمان زخم ها در فاز گرانولاسیون و اپیتلیزاسیون مناسب می باشد. این پانسمان در دو نوع بدون چسب (هیدروتک) و چسب دار (هیدروتک کامفورت) موجود می باشد. نوع چسب دار آن ضد آب بوده و چسب آن از جنس پلی آکریلات است که آلرژی زا نبوده و چسبندگی مناسب دارد. لبه های چسب رول نمی شود و تعویض پانسمان راحت است.
ژل هیدروزورب در پانسمان هیدروتک بدون چسب هارتمن
ژل هیدروزورب، حاوی گلیسیرین، هیدروکسی اتیل سلولز، محلول رینگر و کربوکسی متیل سلولز است که در زخم، محیطی مرطوب و متعادل را از نظر الکترولیتی فراهم می آورد.
از این ژل می توان جهت مرطوب نمودن زخم هایی که نیاز به رطوبت دارند، بهره برد. از آنجا که ژل هیدروزورب حاوی گلیسیرین است و نسبت به ژل هایی که فقط حاوی آب هستند بر روی زخم ماندگاری بیشتری دارد، ژل هیدروزورب بافت نکروز را نرم و مرطوب می کند لذا جدا کردن و برداشتن آن را آسان می نماید و اگزودای زخم را در زخم های کم ترشح جذب می کند.
ویژگی های پانسمان هیدروتک بدون چسب هارتمن
- تعویض پانسمان بدون آسیب به بستر زخم
- ایجاد محیط مرطوب کنترل شده
- افزایش سرعت فاز اپیتلیزاسیون
- جذب موثر
چطور مصرف کنیم
بسته به میزان ترشح فواصل تعویض پانسمان بین 2 تا3 روز می باشد.
لطفا دقت کنید
استفاده از پانسمان های پرکننده و آترومن نقره در کنار این محصول توصیه می شود.
ترکیبات
فوم پلی اورتان، هیدروزورب ژل، پلی آکریلات