\r\n
کلیمبازول یکی از ترکیبات موثر موجود در شامپو ضد شوره کلیر است. این ماده عنصری تاثیرگذار است که نه تنها شکلگیری دانههای ریز شوره را متوقف میکند بلکه به تولید پروتئین در لایه بیرونی پوست سر کمک کرده و با تقویت سلولهای پوستی، لایه محافظ پوست سر را مقاوم میسازد. کلیمبازول همچنین از ابتلا به بیماری مالاسزیا پیشگیری میکند و استفاده مداوم و منظم از شامپوی حاوی کلیمبازول نشانههای بروز شوره سر را به طور کامل از بین میبرد.
\r\nپریتیون روی نیز یکی دیگر از ترکیبات مهم در شامپوی فوق است. این ماده یک ضد شوره قوی بوده که علاوه بر تقویت پوست سر، موها را از ریشه تا نوک تمیز میکند و پوست سر را برای مدت طولانی در برابر شوره مقاوم میسازد.
\r\nبه پوسته ریزی در ناحیه سر، شوره میگویند. پوست به صورت طبیعی دارای ریزش سلولی است اما گاهی در برخی از نواحی این چرخه افزایش پیدا میکند و در ناحیه سر شوره به وجود میآید. شوره سر 2 نوع است. برخی از شورهها به دلیل خشکی زیاد پوست و برخی دیگر بر اثر ترشح بیش از حد غدد چربی به وجود میآیند که نباید آنها را با هم اشتباه گرفت. گاهی پوست سر بر اثر خشکی بیش از حد ترک میخورد و پوسته ایجاد میشود. عارضه پوسته سر در مردان بیش از زنان اتفاق میافتد زیرا پوست آقایان ضعیفتر و دارای غدد چربی بیشتری است. عواملی مانند استرس، استفاده از رنگ موهای حاوی الکل، مصرف دخانیات و الکل میتواند عارضه شوره سر را در آقایان تشدید نماید. استفاده از شامپوی مناسب یکی از بهترین راهها به منظور از بین بردن شوره است.
\r\n\r\nبه طور کلی برای نتیجه گرفتن از شامپوی ضد شوره باید یک ماه کامل از آن استفاده نمود. گاهی نیز ممکن است لازم باشد بیش از یک ماه از این محصول استفاده کنید. در واقع میتوان گفت که تا رفع کامل شوره باید شامپوی مخصوص آن را مصرف کرد. با کاهش شوره سر میتوانید مصرف شامپو را نیز کم نمایید اما اگر استفاده از شامپو را به طور کامل قطع کنید، احتمال بازگشت شوره افزایش مییابد. اگر شوره سر شما خیلی شدید است و با شامپو بهبود نمییابد بهتر است به پزشک مراجعه نمایید. شوره میتواند یکی از علائم درماتیت سبورهای باشد. این بیماری یک عفونت قارچی است که حتما باید درمان شود. برای مشاهده قیمت و خرید شامپو مردانه به سایت دارو پدیا مراجعه کنید.
\r\nدر برخی افراد مبتلا به شوره، با مصرف برخی مواد خوراکی شوره تشدید میشود. بعضی از لبنیات پرچرب مثل پنیر پرچرب و همچنین نوشیدنیهای الکلی میتوانند عامل تشدید شوره روی سر باشند. جوش شیرین، سرکه سیب و آب لیمو از جمله موادی هستند که به منظور درمانهای خانگی برای شوره میتوان از آنها بهره گرفت.
\r\nآب، سدیم لارت سولفات، کوکامیدوپروپیل سولفات، کوکامیدوپروپیل بتائین، پروپیلن گلیکول، زینک پریوتین، دایمتیکونول، سدیم کلراید، کربومر، دایمتیکون، عطر، گوار هیدروکسی پروپیل تریمونیوم کلراید، کلیمبازول، منتول، تی دودکیل بنزن سولفونات، تی سولفات، فنوکسی اتانول، لودوپروپینیل بوتیل کربامات، پولوکسامر 407، لارت-23، لارت-4، PEG-4، صمغ زانتان، صمغ سلولز، سدیم پلی نافتالن سولفونا","Image":"https://www.daroopedia.com/images/thumbs/0011585_-.jpeg","Name":"شامپو ضد شوره خنک کننده نعنایی کلیر مخصوص آقایان"}