\r\n
برچسب باتری را جدا کنید.
\r\nبرای اینکه باتری بهترین عملکرد را داشته باشد، قبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، پس از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود.
\r\nهنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانیکه تخلیه شود.
\r\nهنگامی که از سمعک استفاده نمی کنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\r\nدر جای خشک و خنک نگهداری شود.
\r\nدر یخچال قرار ندهید.
\r\n","Image":"https://www.daroopedia.com/images/thumbs/0002856_-10-6-.jpeg","Name":"باتری سمعک دی پاور مدل 10 بسته 6 عددی"},{"AggregateRating":{"RatingValue":"5","ReviewCount":27099,"BestRating":"5","WorstRating":"5","@type":"AggregateRating"},"Brand":{"Name":"دی پاور","Logo":"https://www.daroopedia.com/images/default-image.png","@type":"Brand"},"gtin14":"33327093332701","ProductID":"2709","PurchaseDate":"2023-10-14T21:06:09.4588780","Offers":{"Price":"479000","PriceCurrency":"IRR","PriceValidUntil":"2024-11-24T08:42:27.2121437Z","Availability":"http://schema.org/InStock","HasMerchantReturnPolicy":{"ApplicableCountry":"DE","ReturnPolicyCategory":"https://schema.org/MerchantReturnFiniteReturnWindow","MerchantReturnDays":7,"ReturnMethod":"https://schema.org/ReturnByMail","ReturnFees":"https://schema.org/FreeReturn","@type":"MerchantReturnPolicy"},"ShippingDetails":{"ShippingRate":{"Value":20000.0,"Currency":"IRR","@type":"MonetaryAmount"},"ShippingDestination":{"AddressCountry":"DE","@type":"DefinedRegion"},"DeliveryTime":{"AddressCountry":"IRI","HandlingTime":{"MinValue":1,"MaxValue":2,"UnitCode":"DAY","@type":"QuantitativeValue"},"TransitTime":{"MinValue":1,"MaxValue":10,"UnitCode":"DAY","@type":"QuantitativeValue"},"@type":"ShippingDeliveryTime"},"@type":"OfferShippingDetails"},"@type":"Offer"},"Review":[{"DatePublished":"2023-10-14T21:06:09.4588780","ReviewBody":"It's very awesome !","Name":"Quality and Performance","Author":{"Name":"میهمان","@type":"Person"},"ReviewRating":{"RatingValue":"5","ReviewCount":27099,"@type":"AggregateRating"},"@type":"Review"}],"SKU":"3332709","@type":"Product","Description":"باتری سمعک شماره 13 دی پاور از بزرگترین سایزهای باتری سمعک به شمار میآید. در نتیجه عمدتا برای سمعکهای پشت یا بیرون گوش مورد استقاده قرار میگیرد. تکنولوژی استفاده شده در این باتری به صورت دی الکتریک هوا بوده، بنابراین برای شارژ و فعال شدن به هوا نیاز دارد. در زیر برچسب پشت باتری سوراخ ریزی هست که پس از برداشته شدن برچسب به مدت یک دقیقه طول میکشد تا هوا به اندازه کافی وارد باتری شود و کار کند. عمر باتری دی پاور 13 در حدود 6 الی 14 روز است و معمولا سایزهای بزرگتر طول عمر بیشتری نسبت به سایز کوچکتر دارند.
\nاین باتری باید به طور کامل از قرار گرفتن در مجاورت گرما، سرما و نور خورشید دور بماند. هر یک از این عوامل، ترکیبات داخلی را دست خوش تغییرات و اکسیداسیون میکنند. از قرار دادن بسته باتری سمعک در یخچال خودداری نمایید، زیرا محیط خوبی برای نگهداری نیست. چرا که باعث ایجاد تقطیر در زیر جلد پلاستیکی میشود و از طرف دیگر، احتمال یخ زدگی نیز وجود دارد. بهترین محل نگهداری، درون کمد اتاق است. در نظر داشته باشید آسیبهای فیزیکی با تخریب پوشش محافظت، عمر باتری را کم کرده و منجر به کاهش عملکرد آن میشوند.
\nبرچسب باتری را جدا کنید. برای اینکه باتری بهترین عملکرد را داشته باشد، قبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، پس از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود. هنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانی که تخلیه شود.
\nهنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\nاین محصول از داروخانه آنلاین دارو پدیا در جای خشک و خنک نگهداری شود.
\nدر یخچال قرار ندهید.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tگوشی طبی اکیومد مدل ST-SH-001 ساخت کشور سوئیس و دارای 2 سال گارانتی است. این گوشی پزشکی دارای دیافراگم برای شنیدن صداهای حساس و بلا و همچنین دارای تک بل برای شنیدن صداهای با فرکانس پایین است. جنس بل این گوشی پزشکی آلومنیومی است و جنس شلنگ آن بدون لاتکس است.
\nگوشی پزشکی یا استتوسکوپ یک وسیله پزشکی است که با استفاده از آن شنیدن صداهای داخل بدن امکان پذیر است. گوشی پزشکی دارای یکی سر دو طرفه به نام بل و دیافراگم است. صداهای پرفرکانس را با استفاده از دیافراگم گوش میدهند و برعکس آن صداهای کم فرکانس را با بل میشنوند. دیافراگم حساس ترین قسمت یک گوشی پزشکی است. در هنگام خرید گوشی پزشکی از سفت و سخت بودن لبههای فلزی که آن را پوشانده است، اطمینان حاصل کنید. چرا که سفت نبودن دیافراگم در جای خود باعث بروز مشکل و درست نرسیدن صدا، به گوش شما میشود. در گوشیهای پزشکی آنجه که باعث بهبود عملکرد دستگاه صوتی میشود، گوشوارههای لاستیکی هستند که باید به گوش شما مهر و موم شوند، اگر گوشوارهها دچار مشکل شوند، به راحتی میتوانید نمونههای استاندارد آنها را جایگزین و تهیه کنید.
\nقطعا هر فردی برای یک بار هم که شده وقتی به پزشک مراجعه میکند، این گوشی پزشکی را دست پزشک معالج خود دیده است. صدای ریهها، رودهها، جریان خون شریانی و وریدی و قلب توسط گوشی پزشکی شنیده میشود. سپس پزشک بر اساس صداهای شنیده شده، اختلالات و بیماریهای فرد را تشخیص میدهد. گاه پزشک به وسیله گوشی پزشکی و صداهای شنیده شده روی قلب شخص، به بیماریهای قلبی مادرزادی و افتادگی دریچه قلب پی میبرد.
\nدور از دسترس کودکان نگهداری شود.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tباتری سمعک CR2032 گیگاسل دارای قطری به اندازه 20 میلیمتر و ضخامتی به اندازه 2/3 میلیمتر است. باتریهای ارائه شده توسط این کمپانی که به عنوان یک دستگاه خانگی محسوب میشود به صورت تکی و پنج تایی است که این مدل از گیگاسل در بسته بندی تکی عرضه میشود. باتری سکهای این برند از جمله باتریهای با کیفیت موجود ساخت چین است.
\nاگر بخواهیم مدل این محصول را بشکافیم، حرف C در عبارت CR2032 نشاندهنده جنس باتری و در واقع لیتیوم بودن آن است. حرف R برگرفته از لغت Round بوده و به شکل ظاهری باتری اشاره دارد. همانطور که گفته شد عدد 20 قطر باتری به میلیمتر و 32 ضخامت باتری بدون علامت ممیزی است. در این نوع باتریهای مناسب سمعک و یا دیگر وسایل با باتری، دو قطب مثبت و منفی در سمت بالا و پایین قرار دارد که انرژی ایجاد شده در دو سر باطری معادل 3 ولت است.
\nباتری سمعک CR2032 گیگاسل علاوه بر سمعک برای وسایل الکترونیکی قابل حملی که نیاز به میزان جریان بسیار پایینی دارند مناسب است. لازم به ذکر است معمولا این باتریها عمر طولانیتری در مقایسه با سایر باتریهای آلکالاین و معمولی دارند.
\nطول عمر باتری بسته به توان مورد نیاز و سایز باتری است، اما با رعایت چندین نکته میتوان عمر آن را افزایش داد. توصیه میشود مواقعی که از سمعک استفاده نمیکنید آن را خاموش کرده و درب باتری را باز بگذارید. این عمل از بیهوده هدر رفتن توان باتری جلوگیری کرده و به این صورت رطوبت ایجاد شده در طی روز بخار میشود. محیطهای گرم و مرطوب از طول عمر باتری گیگاسل میکاهند، از این رو باتری را در جای خشک و خنک قرار دهید. از دیگر عواملی که سبب ضربه به باتری میشود میتوان به قرار دادن آن بدون بسته بندی در جیب یا کیف اشاره کرد. این عمل سبب برخورد با دیگر اشیا فلزی شده و به باتری آسیب میزند.
\nابتدا برچسب باتری را جدا کنید.
\nپس از یک دقیقه از برداشتن برچسب، باتری را در دستگاه قرار دهید.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tگوشی طبی اکیومد مدل ST-DH-002 حساسیت صدای بسیار بالایی دارد. این گوشی پزشکی دارای دیافراگم برای شنیدن صداهای بالا و همچنین بل برای شنیدن صداهای با فرکانس پایین است. جنس پاویونها از آلومینیوم بوده و قطعه گوشی بسیار نرمی دارد. تیوپ گوشی پزشکی اکیومد مدل ST-DH-002 بدون لاتکس است. این محصول در کشور سوئیس و با کیفیت بالایی تهیه شده و 2 سال گارانتی دارد.
\nگوشی پزشکی یکی از پرکاربردترین تجهیزات پزشکی است که به پزشکان کمک بسیار زیادی در تشخیص دقیق بیماریهای قلبی و ریوی میکند. گوشی پزشکی یا استتوسکوپ (stethoscope) یک وسیله پزشکی است که با استفاده از آن میتوان صداهای داخل بدن را به خوبی گوش داد. صدای ریه، روده، جریانهای خونی شریانی و وریدی و قلب را میتوان به وسیله گوشی پزشکی شنیده و سپس براساس آنها بیماریها و اختلالات مختلف را تشخیص داد.
\nجالب است بدانید که گوشیهای پزشکی نخستین بار در ابعادی بسیار بزرگ و با جنسی از چوب توسط رنه لاینک، پزشک فرانسوی، در سال 1816 میلادی اختراع شد. اولین گوشی پزشکی که دارای یک لوله انعطاف پذیر بود در سال 1840 طراحی شد. اما گوشی پزشکی دو طرفه در سال 1851 توسط یک پزشک ایرلندی به نام آرتور لیرد اختراع شده و دیگر پزشکان را به فکر انداخت تا نقصهای این دستگاه را برطرف کنند و بتوانند از آن بهترین استفاده را داشته باشند. 4 نوع گوشی پزشکی وجود دارد که پزشکان از آن برای تشخیص انواع بیماریها استفاده میکنند.
\nگوشی پزشکی آکوستیک، گوشی پزشکی الکترونیکی، گوشی پزشکی جنین و گوشی پزشکی سه بعدی این 4 نوع گوشی هستند. گوشی پزشکی از گوشی، لوله، بل، دیافراگم و سرگوشی تشکیل شده است. آلومینیوم شایعترین جنسی است که در ساخت گوشیهای پزشکی از آن استفاده میکنند. هر چقدر که گوشی پزشکی محکمتر به قفسه سینه بیمار بچسبد، صدا با وضوح بیشتری به گوش پزشک میرسد.
\nباتری سمعک شماره 675 زیمنس ساخت کشور آلمان بوده و از کیفیت بالایی برخوردار است. باتری سیگنیا زیمنس در بسته بندی 6 تایی قرار دارد و ولتاژ آن 1.45 ولت است. این باتری از نوع zinc-air است یعنی با قرار گرفتن در معرض اکسیژن فعالیت خود را آغاز میکند. . باتریهای سمعک معمولا در 4 سایز 10، 13، 312 و 675 تولید میشوند. به دلیل اینکه برای مصرفکنندگان اغلب سخت است که این شمارهها را به خاطر بسپارند، بستهبندی باتری سمعک با رنگبندی شماره گذاری شده است تا به هنگام خرید بتوان راحتتر اقدام کرد. میانگین طول عمر هر یک از باتریهای سایز 675 بین 10 تا 15 روز است. معمولا باتریهای کوچکتر طول عمر کوتاهتری از باتریهای بزرگتر دارند.
\nطول عمر باتری بستگی به سایز باتری و توان مورد نیاز سمعک دارد اما با رعایت برخی نکات میتوان عمر باتری را افزایش داد. بهتر است شبها یا دیگر مواقعی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را کاملا باز بگذارید. این کار سبب جلوگیری از بیهوده هدر رفتن توان باتری میشود و رطوبت ایجاد شده در طول روز به این طریق بخار خواهد شد. محیطهای گرم و مرطوب موجب کم شدن طول عمر باتری میشود بنابراین بهتر است باتری را در جای خشک و خنک قرار دهید. گذاشتن باتری سمعک بدون بسته بندی در جیب یا کیف سبب کم شدن عمر آن میشود چون ممکن است باتری در تماس با اشیاء فلزی مثل سکه و کلید قرار گرفته و دچار آسیب شود.
\nهنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\nدر جای خشک و خنک نگهداری کنید.
\nدر یخچال قرار ندهید.
\nبرچسب باتری را جدا کنید.
\nبرای اینکه باتری بهترین عملکرد را داشته باشد، قبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، پس از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود.
\nهنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانیکه تخلیه شود.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tباتری سمعک شماره 10 زیمنس دارای کیفیت بالایی بوده و در بسته بندی آن 6 عدد باتری جای گرفته است. هر یک از باتریهای سایز 10 سیگنیا به طور میانگین 5 تا 7 روز طول عمر دارند. نوع این باتری از نوع زینک-ایر یا روی-هوا است یعنی وقتی برچسب آن را جدا میکنید، با قرار گرفتن در معرض اکسیژن فعال میشود. به دلیل اینکه بتوان سایز باتری را راحتتر به خاطر سپرد، باتریهای سمعک با رنگ بندی کدگذاری شدهاند. . باتریهای سمعک معمولا در 4 سایز 10، 13، 312 و 675 تولید میشوند. طول عمر باتری به سایز باتری و توان مورد نیاز سمعک بستگی دارد. اغلب باتریهای کوچکتر طول عمر کوتاهتری از باتریهای بزرگتر دارند. اگر طول عمر باتری سمعک شما از حد معمول کمتر است، به احتمال زیاد ایراد از سمعک شما است و در این صورت باید با پزشک مشورت نمایید.
\nبا اطلاع از راه های نگهداری از سمعک و رعایت برخی نکات ساده میتوان طول عمر باتری سمعک را تا حدودی افزایش داد. محیطهای گرم و مرطوب موجب کم شدن طول عمر باتری خواهد شد بنابراین باتری را در جای خشک و خنک قرار دهید. قرار دادن باتری سمعک بدون بسته بندی در جیب یا کیف سبب کاهش طول عمر آن میشود چون ممکن است باتری در تماس با اشیاء فلزی مثل سکه و کلید قرار بگیرد و صدمه ببیند. وقتی قصد استفاده از سمعک را ندارید، آن را خاموش نموده و درب باتری را شبها کاملا باز بگذارید. این کار سبب میشود تا توان باتری بیهوده هدر نرود و رطوبت ایجاد شده در طول روز بخار شود و در نتیجه عمر باتری افزایش یابد.
\nهنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\nدر جای خشک و خنک نگهداری کنید.
\nدر یخچال قرار ندهید.
\nبرچسب باتری را جدا کنید.
\nبرای اینکه باتری بهترین عملکرد را داشته باشد، قبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، پس از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود.
\nهنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانیکه تخلیه شود.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tباتری سمعک شماره 312 زیمنس قهوهای رنگ است و در بسته بندی آن 6 عدد باتری قرار دارد. باتریهای سیگنیا Siemens همه از نوع زینک ایر هستند و زمانی فعال میشوند که در معرض هوا قرار بگیرند. باتریهای سمعک معمولا در 4 سایز 10، 13، 312 و 675 تولید میشوند. به دلیل اینکه برای مصرفکنندگان اغلب سخت است که این شمارهها را به خاطر بسپارند، بستهبندی باتری سمعک با رنگبندی شماره گذاری شده است تا راحتتر بتوان برای خرید آن اقدام کرد. طول عمر باتری بستگی به سایز باتری و توان مورد نیاز سمعک دارد. معمولا باتریهای کوچکتر طول عمر کوتاهتری از باتریهای بزرگتر دارند. میانگین طول عمر هر یک از باتریهای سایز 312 بین 7 تا 10 روز است.
\nبا رعایت برخی نکات میتوان طول عمر باتری را افزایش داد تا زود به زود مجبور به خرید مجدد آن نشوید. شبها یا دیگر مواقعی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را کاملا باز بگذارید. این کار سبب جلوگیری از بیهوده هدر رفتن توان باتری میشود و رطوبت ایجاد شده در طول روز بخار خواهد شد. محیطهای گرم و مرطوب موجب کم شدن طول عمر باتری میشود بنابراین بهتر است باتری را در جای خشک و خنک قرار دهید. گذاشتن باتری سمعک بدون بسته بندی در جیب یا کیف سبب کم شدن عمر آن میشود چون ممکن است باتری در تماس با اشیاء فلزی مثل سکه و کلید قرار گرفته و دچار آسیب شود.
\nهنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\nدر جای خشک و خنک نگهداری کنید.
\nدر یخچال قرار ندهید.
\nبرچسب باتری را جدا کنید.
\nبرای اینکه باتری بهترین عملکرد را داشته باشد، قبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، پس از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود.
\nهنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانیکه تخلیه شود.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tدر بسته بندی باتری سمعک شماره 13 زیمنس 6 عدد باتری موجود است که با ولتاژ 1.45 ولت کار میکند. نوع باتری سیگنیا Siemens از نوع زینک-ایر یا روی-هوا است یعنی وقتی برچسب آن را جدا میکنید، با قرار گرفتن در معرض اکسیژن فعال میشود. باتریهای سمعک معمولا در 4 سایز 10، 13، 312 و 675 تولید میشوند. به علت اینکه به خاطر سپردن سایزهای مختلف باتری سمعک ممکن است برای برخی افراد مشکل باشد، بستهبندی باتری سمعک با رنگبندی شماره گذاری شده است. این شماره گذاری جهت تهیه و خرید آسانتر صورت گرفته است.
\nباتریهای سمعک بر اساس 16 ساعت استفاده در روز میتوانند در هر جایی از 5 تا 20 روز دوام داشته باشند. طول عمر باتری بستگی به سایز باتری و توان مورد نیاز سمعک دارد. معمولا باتریهای کوچکتر طول عمر کوتاهتری از باتریهای بزرگتر دارند. اگر طول عمر باتری سمعک شما از حد معمول کمتر است، ممکن است ایراد از سمعک شما باشد. هر یک از باتریهای سایز 13، 15 الی 20 روز عمر مفید دارند.
\nبا دانستن راه های نگهداری از سمعک و رعایت برخی نکات میتواند کمک کند تا طول عمر باتری سمعک افزایش یابد. هنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز بگذارید. این کار سبب میشود تا توان باتری بیهوده هدر نرود و رطوبت ایجاد شده در طول روز بخار شود. محیطهای گرم و مرطوب موجب کم شدن طول عمر باتری خواهد شد بنابراین باتری را در جای خشک و خنک قرار دهید. قرار دادن باتری سمعک بدون بسته بندی در جیب یا کیف سبب کاهش طول عمر آن میشود چون ممکن است باتری در تماس با اشیاء فلزی مثل سکه و کلید قرار بگیرد و صدمه ببیند.
\nهنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\nدر جای خشک و خنک نگهداری کنید.
\nدر یخچال قرار ندهید.
\nبرچسب باتری را جدا کنید.
\nقبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود.
\nهنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانیکه تخلیه شود.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tنبولایزر رزمکس مدل NA100 برای استفاده در درمان آسم، COPD و دیگر بیماریهای تنفسی که در آنها اسپری دارو در مدت درمان لازم است، طراحی شده است. لطفا با دکتر خود و یا داروساز مشورت کنید تا مطمئن شوید آیا داروی تجویز شده برای استفاده با این نبولایزر تایید شده است یا خیر. برای نوع، مقدار و رژیم دارویی از دستورالعملهایی که پزشک شما به شما داده است پیروی کنید. این دستگاه را میتوان هم برای بزرگسال و هم برای کودکان مورد استفاده قرار داد. نبولایزر رزمکس به طور خاصی طراحی شده است تا انتقال دارو را به راحتی به ریه، ششها و مجاری تنفسی به وسیله استنشاق میسر کند. ماسک و قسمت دهانی نبولایزر رزمکس این امکان را میدهد تا بیمار به راحتی و به مدت طولانی به استنشاق ادامه دهد.
\nتکنولوژی شیر قابل تنظیم یکی از ویژگیهای قابل توجه نبولایزر رزمکس است. دریچه قابل تنظیم اختصاصی قادر به ارائه دارو با سطح ویسکوزیتههای مختلف با توجه به شرایط و نیازهای هر کاربر است. فن آوری VA به کاربران اجازه میدهد تا سرعت نرخ nebulization را از 15،0 تا 4،0 میلیمتر/دقیقه تنظیم نمایند. نرخ nebulization را میتوان توسط کاربر بسیار آسان و بدون تبادل قطعات تنظیم نمود. نرخ nebulization بالا/کامل باز برای داروهای با غلظت بالا و کاربران با ظرفیت تنفس بالا است. در حالی که nebulization با نرخ پایینتر برای کودکان/نوزادان با ظرفیت تنفس پایینتر مناسب است.
\nنبولایزر وسیلهای برای رساندن دارو به قسمتهای مختلف دستگاه تنفس از طریق استنشاق است. درمان با این دستگاه بهخصوص در وضعیتهایی مانند برونشیت و آسم شدید بسیار مؤثر است و بهدلیل سریع بودن تأثیر دارو و جلوگیری از تأثیر دارو بر بافتهای دیگر بدن بسیار مورد توجه قرار میگیرد. استفاده از نبولایزر با توجه به نوع داروی مصرفی باعث بهبود تهویه، افزایش عملکرد ماهیچههای تنفسی، بهبود استقامت فعالیتهای عمومی، جلوگیری از تجمع ترشحات ریوی، بهبود سرفه، پیشگیری از آتلکتازی، کاهش چسبندگی، کمک به بازگشت خون، کاهش درد و کاهش اسپاسم میشود. روشهای دیگر استفاده از دارو مانند خوراکی و تزریقی برای مشکلات دستگاه تنفس کمتر از استفاده از نبولایزر موثر واقع میشوند.
\nنبولایزر تا زاویه 45 درجه عمل می کند. اگر زاویه بیشتر از 45 درجه باشد، هیچ تعلیق مایع یا جسم به صورت گرد و گاز در هوا تولید نخواهد شد. انتهای رابط لوله هوا را به میله هوا خروجی هوا وصل کنید. به دقت انتهای مخالف رابط لوله را به میله در پایه جعبه نبولایزر ببندید. قطعه دهانه زاویهدار یا ماسک اختیاری را به بالای نبولایزر ببندید. ظرفیت ظرف دارو بین 2 تا 5 میلی لیتر است.
\nتوجه: فاصله 30 دقیقهای بعد از هر بار استفاده توصیه شده است. دستگاه فشار اگر بیش از اندازه داغ شود به طور خودکار خاموش می شود. اگر چنین اتفاقی افتاد، سریع:
\nکلید برق را خاموش کنید. کابل را از پریز بیرون بکشید. بگذارید موتور به مدت 30 دقیقه خنک شود. قبل از شروع مجدد دستگاه، اطمینان حاصل کنید که دریچه های هوا بسته نیستند.
\nبعد از هر بار استفاده دستگاه را از منبع قدرت قطع کنید. بگذارید دستگاه کاملا خنک شود. به دقت لوله هوا را از جعبه نبولایز جدا کنید و هر داروی اضافی را دور بریزید. روشهای پاکسازی آورده شده در کتاب راهنما را دنبال کنید. عملیات دستگاه باید در دمای اتاق (25 درجه) و 2 بار در روز به مدت 8 دقیقه انجام پذیرد. در هر مورد استفاده دوز مصرف دارو باید 2 میل باشد.
\nفیلتر هوا، نبولایزر، قطعه دهانی و دیگر قطعات اختیاری را قبل از استفاده بررسی کنید. قطعات کثیف یا پوسیده باید تعویض شوند.
\nفیلتر هوا را تقریبا زمانی که خاکستری میشود، مطابق دستوری که در دفترچه راهنما موجود است، تعویض کنید.
\nتمام قسمتهای ضروری را بعد از استفاده آنگونه که در کتاب راهنما آموزش داده شده، تمیز کنید.
\nهمیشه باقیمانده دارو را دور بریزید و همواره برای هر مصرف از داروی تازه استفاده نمایید.
\nدستگاه را در برابر نور مستقیم خورشید، دمای بالا یا رطوبت نگه ندارید.
\nدستگاه را در آب قرار ندهید. ممکن است به دستگاه آسیب برساند.
\nبرای پیشگیری از شوک الکتریکی دستگاه را دور از آب قرار دهید.
\n\r\n
باتری سمعک دی پاور مدل 10 ساخت کشور آلمان از نوع زینک-ایر یا روی-هوا بوده، بنابراین برای شارژ کردن نیاز به هوا است. در زیر برچسب پشت باتری سوراخ ریزی هست که پس از برداشته شدن برچسب به مدت یک دقیقه طول میکشد تا هوا به اندازه کافی وارد باتری شود، بعد از یک دقیقه باتری شروع به کار میکند. ولتاژ این باتری 1.45 ولت است.
\r\nبسیاری از سمعکها نیازمند اندازههای متفاوت باتری به جهت افزایش عملکرد برای بهتر شنیدن هستند. باتریهای سمعک اندازه و قیمت متنوعی دارند. انواع مدلهای باتری برای سمعک وجود دارد که عبارتند از: باتریهای قابل شارژ سمعک، باتری زینک ایر یا روی هوا. باتریهای سمعک Zink Air به 4 کد رنگی 10، 13، 312 و 675 تقسیم میشوند. این باتریها جهت فعالیت به هوا نیاز دارند، این جمله به این معنا است که این باتریها تا زمانی که برچسب رنگی از روی باتری برنداشته شود و در معرض تماس با هوا قرار نگیرد، کار نمیکند. تنها زمانی این باطریها قابل استفاده است که برچسب رنگی را جدا نمایید. دیگر نیازی به بازرگرداندن برچسب روی باتری نیست. با اطلاع از راه های نگهداری سمعک میتوان افزایش عمر سمعک و باتری را افزایش داد.
\r\nبرچسب باتری را جدا کنید.
\r\nبرای اینکه باتری بهترین عملکرد را داشته باشد، قبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، پس از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود.
\r\nهنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانیکه تخلیه شود.
\r\nهنگامی که از سمعک استفاده نمی کنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\r\nدر جای خشک و خنک نگهداری شود.
\r\nدر یخچال قرار ندهید.
\r\nباتری سمعک شماره 13 دی پاور از بزرگترین سایزهای باتری سمعک به شمار میآید. در نتیجه عمدتا برای سمعکهای پشت یا بیرون گوش مورد استقاده قرار میگیرد. تکنولوژی استفاده شده در این باتری به صورت دی الکتریک هوا بوده، بنابراین برای شارژ و فعال شدن به هوا نیاز دارد. در زیر برچسب پشت باتری سوراخ ریزی هست که پس از برداشته شدن برچسب به مدت یک دقیقه طول میکشد تا هوا به اندازه کافی وارد باتری شود و کار کند. عمر باتری دی پاور 13 در حدود 6 الی 14 روز است و معمولا سایزهای بزرگتر طول عمر بیشتری نسبت به سایز کوچکتر دارند.
\nاین باتری باید به طور کامل از قرار گرفتن در مجاورت گرما، سرما و نور خورشید دور بماند. هر یک از این عوامل، ترکیبات داخلی را دست خوش تغییرات و اکسیداسیون میکنند. از قرار دادن بسته باتری سمعک در یخچال خودداری نمایید، زیرا محیط خوبی برای نگهداری نیست. چرا که باعث ایجاد تقطیر در زیر جلد پلاستیکی میشود و از طرف دیگر، احتمال یخ زدگی نیز وجود دارد. بهترین محل نگهداری، درون کمد اتاق است. در نظر داشته باشید آسیبهای فیزیکی با تخریب پوشش محافظت، عمر باتری را کم کرده و منجر به کاهش عملکرد آن میشوند.
\nبرچسب باتری را جدا کنید. برای اینکه باتری بهترین عملکرد را داشته باشد، قبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، پس از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود. هنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانی که تخلیه شود.
\nهنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\nاین محصول از داروخانه آنلاین دارو پدیا در جای خشک و خنک نگهداری شود.
\nدر یخچال قرار ندهید.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tگوشی طبی اکیومد مدل ST-SH-001 ساخت کشور سوئیس و دارای 2 سال گارانتی است. این گوشی پزشکی دارای دیافراگم برای شنیدن صداهای حساس و بلا و همچنین دارای تک بل برای شنیدن صداهای با فرکانس پایین است. جنس بل این گوشی پزشکی آلومنیومی است و جنس شلنگ آن بدون لاتکس است.
\nگوشی پزشکی یا استتوسکوپ یک وسیله پزشکی است که با استفاده از آن شنیدن صداهای داخل بدن امکان پذیر است. گوشی پزشکی دارای یکی سر دو طرفه به نام بل و دیافراگم است. صداهای پرفرکانس را با استفاده از دیافراگم گوش میدهند و برعکس آن صداهای کم فرکانس را با بل میشنوند. دیافراگم حساس ترین قسمت یک گوشی پزشکی است. در هنگام خرید گوشی پزشکی از سفت و سخت بودن لبههای فلزی که آن را پوشانده است، اطمینان حاصل کنید. چرا که سفت نبودن دیافراگم در جای خود باعث بروز مشکل و درست نرسیدن صدا، به گوش شما میشود. در گوشیهای پزشکی آنجه که باعث بهبود عملکرد دستگاه صوتی میشود، گوشوارههای لاستیکی هستند که باید به گوش شما مهر و موم شوند، اگر گوشوارهها دچار مشکل شوند، به راحتی میتوانید نمونههای استاندارد آنها را جایگزین و تهیه کنید.
\nقطعا هر فردی برای یک بار هم که شده وقتی به پزشک مراجعه میکند، این گوشی پزشکی را دست پزشک معالج خود دیده است. صدای ریهها، رودهها، جریان خون شریانی و وریدی و قلب توسط گوشی پزشکی شنیده میشود. سپس پزشک بر اساس صداهای شنیده شده، اختلالات و بیماریهای فرد را تشخیص میدهد. گاه پزشک به وسیله گوشی پزشکی و صداهای شنیده شده روی قلب شخص، به بیماریهای قلبی مادرزادی و افتادگی دریچه قلب پی میبرد.
\nدور از دسترس کودکان نگهداری شود.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tباتری سمعک CR2032 گیگاسل دارای قطری به اندازه 20 میلیمتر و ضخامتی به اندازه 2/3 میلیمتر است. باتریهای ارائه شده توسط این کمپانی که به عنوان یک دستگاه خانگی محسوب میشود به صورت تکی و پنج تایی است که این مدل از گیگاسل در بسته بندی تکی عرضه میشود. باتری سکهای این برند از جمله باتریهای با کیفیت موجود ساخت چین است.
\nاگر بخواهیم مدل این محصول را بشکافیم، حرف C در عبارت CR2032 نشاندهنده جنس باتری و در واقع لیتیوم بودن آن است. حرف R برگرفته از لغت Round بوده و به شکل ظاهری باتری اشاره دارد. همانطور که گفته شد عدد 20 قطر باتری به میلیمتر و 32 ضخامت باتری بدون علامت ممیزی است. در این نوع باتریهای مناسب سمعک و یا دیگر وسایل با باتری، دو قطب مثبت و منفی در سمت بالا و پایین قرار دارد که انرژی ایجاد شده در دو سر باطری معادل 3 ولت است.
\nباتری سمعک CR2032 گیگاسل علاوه بر سمعک برای وسایل الکترونیکی قابل حملی که نیاز به میزان جریان بسیار پایینی دارند مناسب است. لازم به ذکر است معمولا این باتریها عمر طولانیتری در مقایسه با سایر باتریهای آلکالاین و معمولی دارند.
\nطول عمر باتری بسته به توان مورد نیاز و سایز باتری است، اما با رعایت چندین نکته میتوان عمر آن را افزایش داد. توصیه میشود مواقعی که از سمعک استفاده نمیکنید آن را خاموش کرده و درب باتری را باز بگذارید. این عمل از بیهوده هدر رفتن توان باتری جلوگیری کرده و به این صورت رطوبت ایجاد شده در طی روز بخار میشود. محیطهای گرم و مرطوب از طول عمر باتری گیگاسل میکاهند، از این رو باتری را در جای خشک و خنک قرار دهید. از دیگر عواملی که سبب ضربه به باتری میشود میتوان به قرار دادن آن بدون بسته بندی در جیب یا کیف اشاره کرد. این عمل سبب برخورد با دیگر اشیا فلزی شده و به باتری آسیب میزند.
\nابتدا برچسب باتری را جدا کنید.
\nپس از یک دقیقه از برداشتن برچسب، باتری را در دستگاه قرار دهید.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tگوشی طبی اکیومد مدل ST-DH-002 حساسیت صدای بسیار بالایی دارد. این گوشی پزشکی دارای دیافراگم برای شنیدن صداهای بالا و همچنین بل برای شنیدن صداهای با فرکانس پایین است. جنس پاویونها از آلومینیوم بوده و قطعه گوشی بسیار نرمی دارد. تیوپ گوشی پزشکی اکیومد مدل ST-DH-002 بدون لاتکس است. این محصول در کشور سوئیس و با کیفیت بالایی تهیه شده و 2 سال گارانتی دارد.
\nگوشی پزشکی یکی از پرکاربردترین تجهیزات پزشکی است که به پزشکان کمک بسیار زیادی در تشخیص دقیق بیماریهای قلبی و ریوی میکند. گوشی پزشکی یا استتوسکوپ (stethoscope) یک وسیله پزشکی است که با استفاده از آن میتوان صداهای داخل بدن را به خوبی گوش داد. صدای ریه، روده، جریانهای خونی شریانی و وریدی و قلب را میتوان به وسیله گوشی پزشکی شنیده و سپس براساس آنها بیماریها و اختلالات مختلف را تشخیص داد.
\nجالب است بدانید که گوشیهای پزشکی نخستین بار در ابعادی بسیار بزرگ و با جنسی از چوب توسط رنه لاینک، پزشک فرانسوی، در سال 1816 میلادی اختراع شد. اولین گوشی پزشکی که دارای یک لوله انعطاف پذیر بود در سال 1840 طراحی شد. اما گوشی پزشکی دو طرفه در سال 1851 توسط یک پزشک ایرلندی به نام آرتور لیرد اختراع شده و دیگر پزشکان را به فکر انداخت تا نقصهای این دستگاه را برطرف کنند و بتوانند از آن بهترین استفاده را داشته باشند. 4 نوع گوشی پزشکی وجود دارد که پزشکان از آن برای تشخیص انواع بیماریها استفاده میکنند.
\nگوشی پزشکی آکوستیک، گوشی پزشکی الکترونیکی، گوشی پزشکی جنین و گوشی پزشکی سه بعدی این 4 نوع گوشی هستند. گوشی پزشکی از گوشی، لوله، بل، دیافراگم و سرگوشی تشکیل شده است. آلومینیوم شایعترین جنسی است که در ساخت گوشیهای پزشکی از آن استفاده میکنند. هر چقدر که گوشی پزشکی محکمتر به قفسه سینه بیمار بچسبد، صدا با وضوح بیشتری به گوش پزشک میرسد.
\nباتری سمعک شماره 675 زیمنس ساخت کشور آلمان بوده و از کیفیت بالایی برخوردار است. باتری سیگنیا زیمنس در بسته بندی 6 تایی قرار دارد و ولتاژ آن 1.45 ولت است. این باتری از نوع zinc-air است یعنی با قرار گرفتن در معرض اکسیژن فعالیت خود را آغاز میکند. . باتریهای سمعک معمولا در 4 سایز 10، 13، 312 و 675 تولید میشوند. به دلیل اینکه برای مصرفکنندگان اغلب سخت است که این شمارهها را به خاطر بسپارند، بستهبندی باتری سمعک با رنگبندی شماره گذاری شده است تا به هنگام خرید بتوان راحتتر اقدام کرد. میانگین طول عمر هر یک از باتریهای سایز 675 بین 10 تا 15 روز است. معمولا باتریهای کوچکتر طول عمر کوتاهتری از باتریهای بزرگتر دارند.
\nطول عمر باتری بستگی به سایز باتری و توان مورد نیاز سمعک دارد اما با رعایت برخی نکات میتوان عمر باتری را افزایش داد. بهتر است شبها یا دیگر مواقعی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را کاملا باز بگذارید. این کار سبب جلوگیری از بیهوده هدر رفتن توان باتری میشود و رطوبت ایجاد شده در طول روز به این طریق بخار خواهد شد. محیطهای گرم و مرطوب موجب کم شدن طول عمر باتری میشود بنابراین بهتر است باتری را در جای خشک و خنک قرار دهید. گذاشتن باتری سمعک بدون بسته بندی در جیب یا کیف سبب کم شدن عمر آن میشود چون ممکن است باتری در تماس با اشیاء فلزی مثل سکه و کلید قرار گرفته و دچار آسیب شود.
\nهنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\nدر جای خشک و خنک نگهداری کنید.
\nدر یخچال قرار ندهید.
\nبرچسب باتری را جدا کنید.
\nبرای اینکه باتری بهترین عملکرد را داشته باشد، قبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، پس از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود.
\nهنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانیکه تخلیه شود.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tباتری سمعک شماره 10 زیمنس دارای کیفیت بالایی بوده و در بسته بندی آن 6 عدد باتری جای گرفته است. هر یک از باتریهای سایز 10 سیگنیا به طور میانگین 5 تا 7 روز طول عمر دارند. نوع این باتری از نوع زینک-ایر یا روی-هوا است یعنی وقتی برچسب آن را جدا میکنید، با قرار گرفتن در معرض اکسیژن فعال میشود. به دلیل اینکه بتوان سایز باتری را راحتتر به خاطر سپرد، باتریهای سمعک با رنگ بندی کدگذاری شدهاند. . باتریهای سمعک معمولا در 4 سایز 10، 13، 312 و 675 تولید میشوند. طول عمر باتری به سایز باتری و توان مورد نیاز سمعک بستگی دارد. اغلب باتریهای کوچکتر طول عمر کوتاهتری از باتریهای بزرگتر دارند. اگر طول عمر باتری سمعک شما از حد معمول کمتر است، به احتمال زیاد ایراد از سمعک شما است و در این صورت باید با پزشک مشورت نمایید.
\nبا اطلاع از راه های نگهداری از سمعک و رعایت برخی نکات ساده میتوان طول عمر باتری سمعک را تا حدودی افزایش داد. محیطهای گرم و مرطوب موجب کم شدن طول عمر باتری خواهد شد بنابراین باتری را در جای خشک و خنک قرار دهید. قرار دادن باتری سمعک بدون بسته بندی در جیب یا کیف سبب کاهش طول عمر آن میشود چون ممکن است باتری در تماس با اشیاء فلزی مثل سکه و کلید قرار بگیرد و صدمه ببیند. وقتی قصد استفاده از سمعک را ندارید، آن را خاموش نموده و درب باتری را شبها کاملا باز بگذارید. این کار سبب میشود تا توان باتری بیهوده هدر نرود و رطوبت ایجاد شده در طول روز بخار شود و در نتیجه عمر باتری افزایش یابد.
\nهنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\nدر جای خشک و خنک نگهداری کنید.
\nدر یخچال قرار ندهید.
\nبرچسب باتری را جدا کنید.
\nبرای اینکه باتری بهترین عملکرد را داشته باشد، قبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، پس از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود.
\nهنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانیکه تخلیه شود.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tباتری سمعک شماره 312 زیمنس قهوهای رنگ است و در بسته بندی آن 6 عدد باتری قرار دارد. باتریهای سیگنیا Siemens همه از نوع زینک ایر هستند و زمانی فعال میشوند که در معرض هوا قرار بگیرند. باتریهای سمعک معمولا در 4 سایز 10، 13، 312 و 675 تولید میشوند. به دلیل اینکه برای مصرفکنندگان اغلب سخت است که این شمارهها را به خاطر بسپارند، بستهبندی باتری سمعک با رنگبندی شماره گذاری شده است تا راحتتر بتوان برای خرید آن اقدام کرد. طول عمر باتری بستگی به سایز باتری و توان مورد نیاز سمعک دارد. معمولا باتریهای کوچکتر طول عمر کوتاهتری از باتریهای بزرگتر دارند. میانگین طول عمر هر یک از باتریهای سایز 312 بین 7 تا 10 روز است.
\nبا رعایت برخی نکات میتوان طول عمر باتری را افزایش داد تا زود به زود مجبور به خرید مجدد آن نشوید. شبها یا دیگر مواقعی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را کاملا باز بگذارید. این کار سبب جلوگیری از بیهوده هدر رفتن توان باتری میشود و رطوبت ایجاد شده در طول روز بخار خواهد شد. محیطهای گرم و مرطوب موجب کم شدن طول عمر باتری میشود بنابراین بهتر است باتری را در جای خشک و خنک قرار دهید. گذاشتن باتری سمعک بدون بسته بندی در جیب یا کیف سبب کم شدن عمر آن میشود چون ممکن است باتری در تماس با اشیاء فلزی مثل سکه و کلید قرار گرفته و دچار آسیب شود.
\nهنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\nدر جای خشک و خنک نگهداری کنید.
\nدر یخچال قرار ندهید.
\nبرچسب باتری را جدا کنید.
\nبرای اینکه باتری بهترین عملکرد را داشته باشد، قبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، پس از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود.
\nهنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانیکه تخلیه شود.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tدر بسته بندی باتری سمعک شماره 13 زیمنس 6 عدد باتری موجود است که با ولتاژ 1.45 ولت کار میکند. نوع باتری سیگنیا Siemens از نوع زینک-ایر یا روی-هوا است یعنی وقتی برچسب آن را جدا میکنید، با قرار گرفتن در معرض اکسیژن فعال میشود. باتریهای سمعک معمولا در 4 سایز 10، 13، 312 و 675 تولید میشوند. به علت اینکه به خاطر سپردن سایزهای مختلف باتری سمعک ممکن است برای برخی افراد مشکل باشد، بستهبندی باتری سمعک با رنگبندی شماره گذاری شده است. این شماره گذاری جهت تهیه و خرید آسانتر صورت گرفته است.
\nباتریهای سمعک بر اساس 16 ساعت استفاده در روز میتوانند در هر جایی از 5 تا 20 روز دوام داشته باشند. طول عمر باتری بستگی به سایز باتری و توان مورد نیاز سمعک دارد. معمولا باتریهای کوچکتر طول عمر کوتاهتری از باتریهای بزرگتر دارند. اگر طول عمر باتری سمعک شما از حد معمول کمتر است، ممکن است ایراد از سمعک شما باشد. هر یک از باتریهای سایز 13، 15 الی 20 روز عمر مفید دارند.
\nبا دانستن راه های نگهداری از سمعک و رعایت برخی نکات میتواند کمک کند تا طول عمر باتری سمعک افزایش یابد. هنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز بگذارید. این کار سبب میشود تا توان باتری بیهوده هدر نرود و رطوبت ایجاد شده در طول روز بخار شود. محیطهای گرم و مرطوب موجب کم شدن طول عمر باتری خواهد شد بنابراین باتری را در جای خشک و خنک قرار دهید. قرار دادن باتری سمعک بدون بسته بندی در جیب یا کیف سبب کاهش طول عمر آن میشود چون ممکن است باتری در تماس با اشیاء فلزی مثل سکه و کلید قرار بگیرد و صدمه ببیند.
\nهنگامی که از سمعک استفاده نمیکنید، آن را خاموش کرده و درب باتری را شبها کاملا باز کنید.
\nدر جای خشک و خنک نگهداری کنید.
\nدر یخچال قرار ندهید.
\nبرچسب باتری را جدا کنید.
\nقبل از قرار دادن باتری داخل سمعک، به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری کاملا فعال شود.
\nهنگامی که برچسب برداشته شد، باتری سمعک در حالت فعال باقی میماند تا زمانیکه تخلیه شود.
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\tنبولایزر رزمکس مدل NA100 برای استفاده در درمان آسم، COPD و دیگر بیماریهای تنفسی که در آنها اسپری دارو در مدت درمان لازم است، طراحی شده است. لطفا با دکتر خود و یا داروساز مشورت کنید تا مطمئن شوید آیا داروی تجویز شده برای استفاده با این نبولایزر تایید شده است یا خیر. برای نوع، مقدار و رژیم دارویی از دستورالعملهایی که پزشک شما به شما داده است پیروی کنید. این دستگاه را میتوان هم برای بزرگسال و هم برای کودکان مورد استفاده قرار داد. نبولایزر رزمکس به طور خاصی طراحی شده است تا انتقال دارو را به راحتی به ریه، ششها و مجاری تنفسی به وسیله استنشاق میسر کند. ماسک و قسمت دهانی نبولایزر رزمکس این امکان را میدهد تا بیمار به راحتی و به مدت طولانی به استنشاق ادامه دهد.
\nتکنولوژی شیر قابل تنظیم یکی از ویژگیهای قابل توجه نبولایزر رزمکس است. دریچه قابل تنظیم اختصاصی قادر به ارائه دارو با سطح ویسکوزیتههای مختلف با توجه به شرایط و نیازهای هر کاربر است. فن آوری VA به کاربران اجازه میدهد تا سرعت نرخ nebulization را از 15،0 تا 4،0 میلیمتر/دقیقه تنظیم نمایند. نرخ nebulization را میتوان توسط کاربر بسیار آسان و بدون تبادل قطعات تنظیم نمود. نرخ nebulization بالا/کامل باز برای داروهای با غلظت بالا و کاربران با ظرفیت تنفس بالا است. در حالی که nebulization با نرخ پایینتر برای کودکان/نوزادان با ظرفیت تنفس پایینتر مناسب است.
\nنبولایزر وسیلهای برای رساندن دارو به قسمتهای مختلف دستگاه تنفس از طریق استنشاق است. درمان با این دستگاه بهخصوص در وضعیتهایی مانند برونشیت و آسم شدید بسیار مؤثر است و بهدلیل سریع بودن تأثیر دارو و جلوگیری از تأثیر دارو بر بافتهای دیگر بدن بسیار مورد توجه قرار میگیرد. استفاده از نبولایزر با توجه به نوع داروی مصرفی باعث بهبود تهویه، افزایش عملکرد ماهیچههای تنفسی، بهبود استقامت فعالیتهای عمومی، جلوگیری از تجمع ترشحات ریوی، بهبود سرفه، پیشگیری از آتلکتازی، کاهش چسبندگی، کمک به بازگشت خون، کاهش درد و کاهش اسپاسم میشود. روشهای دیگر استفاده از دارو مانند خوراکی و تزریقی برای مشکلات دستگاه تنفس کمتر از استفاده از نبولایزر موثر واقع میشوند.
\nنبولایزر تا زاویه 45 درجه عمل می کند. اگر زاویه بیشتر از 45 درجه باشد، هیچ تعلیق مایع یا جسم به صورت گرد و گاز در هوا تولید نخواهد شد. انتهای رابط لوله هوا را به میله هوا خروجی هوا وصل کنید. به دقت انتهای مخالف رابط لوله را به میله در پایه جعبه نبولایزر ببندید. قطعه دهانه زاویهدار یا ماسک اختیاری را به بالای نبولایزر ببندید. ظرفیت ظرف دارو بین 2 تا 5 میلی لیتر است.
\nتوجه: فاصله 30 دقیقهای بعد از هر بار استفاده توصیه شده است. دستگاه فشار اگر بیش از اندازه داغ شود به طور خودکار خاموش می شود. اگر چنین اتفاقی افتاد، سریع:
\nکلید برق را خاموش کنید. کابل را از پریز بیرون بکشید. بگذارید موتور به مدت 30 دقیقه خنک شود. قبل از شروع مجدد دستگاه، اطمینان حاصل کنید که دریچه های هوا بسته نیستند.
\nبعد از هر بار استفاده دستگاه را از منبع قدرت قطع کنید. بگذارید دستگاه کاملا خنک شود. به دقت لوله هوا را از جعبه نبولایز جدا کنید و هر داروی اضافی را دور بریزید. روشهای پاکسازی آورده شده در کتاب راهنما را دنبال کنید. عملیات دستگاه باید در دمای اتاق (25 درجه) و 2 بار در روز به مدت 8 دقیقه انجام پذیرد. در هر مورد استفاده دوز مصرف دارو باید 2 میل باشد.
\nفیلتر هوا، نبولایزر، قطعه دهانی و دیگر قطعات اختیاری را قبل از استفاده بررسی کنید. قطعات کثیف یا پوسیده باید تعویض شوند.
\nفیلتر هوا را تقریبا زمانی که خاکستری میشود، مطابق دستوری که در دفترچه راهنما موجود است، تعویض کنید.
\nتمام قسمتهای ضروری را بعد از استفاده آنگونه که در کتاب راهنما آموزش داده شده، تمیز کنید.
\nهمیشه باقیمانده دارو را دور بریزید و همواره برای هر مصرف از داروی تازه استفاده نمایید.
\nدستگاه را در برابر نور مستقیم خورشید، دمای بالا یا رطوبت نگه ندارید.
\nدستگاه را در آب قرار ندهید. ممکن است به دستگاه آسیب برساند.
\nبرای پیشگیری از شوک الکتریکی دستگاه را دور از آب قرار دهید.
\n